Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 22 martie 2009

De-aia n-a venit Basescu la bilant

Bilantul DNA de ieri a venit cu o veste incredibila. Daniel Morar a anuntat ca procurorii au dispus, inca din decembrie 2007, scoaterea de sub urmarirea penala pentru toate persoanele inculpate in dosarul “Flota”, mai putin in cauza privindu-l pe presedintele Traian Basescu, aceasta fiind disjunsa. DNA a lasat sa se inteleaga ca si in ceea ce-l priveste pe Basescu se impunea o solutie de scoatere de sub urmarire, insa, pentru ca nu poate fi cercetat pe perioada mandatului, acest lucru nu s-a intâmplat. Seful statului nu a fost prezent la respectivul bilant, anuntul fiind facut in lipsa acestuia.

“În dosarul «Flota» s-a dat SUP pentru toti cei implicati acolo, mai putin Traian Basescu, a carui cauza a fost disjunsa”, a spus Morar. Procurorul-sef al DNA a explicat ca Basescu nu putea fi cercetat, tinând cont ca beneficiaza de imunitate datorita functiei. Morar a mai explicat ca în rezolutia prin care s-a dispus SUP s-a retinut printre altele si ca nu exista prejudiciu. Ultima expertiza în dosarul „Flota“, despre rezultatele careia au aparut informatii pe 15 octombrie 2007, a constatat prejudiciu zero, dupa ce prima expertiza, realizata de fostul PNA, constatase un prejudiciu de aproape 300 de milioane de euro, concluziile procurorilor fiind comunicate partilor din dosar. Rezultatul expertizei a fost adus la cunostinta celor 80 de acuzati din dosar, printre care si prefectul de Constanta Danut Culetu. El a fost pentru scurt timp membru în Consiliul de administratie al Petromin la sfârsitul anului 1998.

Expertiza de 43.000 de euro
Expertiza financiar-contabila si tehnico-maritima a fost dispusa de procurorii DNA dupa ce dosarul a fost restituit de Înalta Curte din cauza unor vicii de procedura. Expertiza a costat peste 43 de mii de euro si a fost finalizata pe 24 septembrie 2007. Parchetul National Anticoruptie a anuntat in august 2004 finalizarea urmaririi penale si trimiterea în judecata a 80 de persoane, acuzate de prejudicierea statului român cu peste 11.000 de miliarde lei, ca urmare a înstrainarii unui numar de 16 nave apartinând flotei maritime românesti. Dosarul a avut ca obiect stabilirea modului în care flota româneasca a pierdut o serie de nave maritime - mineralier de mare capacitate, ca rezultat al infractiunilor savârsite de cei care au initiat si derulat în mod fraudulos asocierea CNM Petromin SA Constanta cu grupul de firme
private Torvald Klaveness Oslo din Norvegia, în perioada aprilie 1991 – august 2000. Din materialul probator, inclusiv rapoartele Curtii de Conturi, constatarile financiare ale organelor Ministerului Finantelor, rapoartele specialistilor si expertizele tehnice
judiciare, s-a stabilit un prejudiciu total de 324.514.683,80 USD, echivalent a 11.027.008.955.524 lei, ca rezultat al infractiunilor pentru care au fost trimisi în judecata. Anchetatorii au solicitat instantei ca recuperarea pagubelor de la inculpati sa se faca în solidar, individualizându-se totodata cuantumul acestora pe fiecare în parte.

Prejudiciu de 11.000 de miliarde lei
Între cei trimisi în judecata, sub aspectul savârsirii unor fapte penale în legatura directa cu modul defectuos în care si-au exercitat, cu stiinta, atributiile de serviciu sunt fostii ministri ai transporturilor Basescu Traian, Teodoru Paul si Novac Aurel, fostul presedinte al Fondului Proprietatii de Stat, Radu Ovidiu Sârbu (cu rang de ministru), fostii secretari de stat Marinescu Calin Dragomir, Marinescu Gheorghe Adrian si Oancea Viorel, directori generali, înalti functionari de stat, membri ai Consiliului de administratie si ai Comitetului director, conducatori ai altor institutii si structuri care au activat în Adunarea Generala a Actionarilor de la CNM Petromin SA Constanta. Acestia, împreuna cu persoanele cu functii de conducere si decizie din structurile Companiei - majoritatea si în calitate de reprezentanti ai acestui actionar si, implicit, ai statului român, în societati constituite ca off-shore în Bahamas si Liberia, pe seama societatilor proprietare de unica nava cu denumirea fiecareia dintre cele 16 nave mineralier – au cauzat prejudiciul de peste 11.000 de miliarde lei, prin vânzarea ilegala a navelor în strainatate, precum si prin înregistrarea unor mari pierderi financiare în derularea activitatii societatilor pe care le reprezentau.

Basescu si miscarile de la Petromin
Anchetatorii au retinut ca întreaga afacere a fost de la bun început, în prima parte a anului 1991, negociata de inculpatul Basescu Traian împreuna cu inculpatul Marinescu Calin Dragomir, fiind apoi condusa de catre Basescu Traian prin asumarea ilegala a functiei de director/presedinte al Board of Directors, al societatii mixte Petroklav Inc. Bahamas, concomitent cu îndeplinirea functiei de ministru al transporturilor.
Din materialul probator administrat
în cauza rezulta ca Basescu Traian, secretar de stat si, la scurt timp, ministru al transporturilor, nu avea abilitarea legala si nici un mandat expres, aprobat de Guvernul României, pentru angajarea autoritatii statului român la realizarea asocierii cu partener privat în strainatate si cu atât mai putin pentru semnarea de documente
, pe baza carora a negociat si în continuare s-a autoaprobat conducator al societatii mixte. În plus, s-a constatat ca Basescu Traian si-a preconstituit conditiile de a actiona, în sensul aratat, prin aceea ca, fiind investit de ministrul în functie ca în calitate de subsecretar sa numeasca componenta CIS - CNM Petromin SA, a recurs si la realizarea actului privind atributiile acestuia, prin adaugarea nelegala a atributiei de a aproba asocierile externe, care revenea în realitate doar Guvernului României.

In 2007 DNA a trimis la instanta 167 de dosare din 1.500 instrumentate
Procurorii DNA au avut de solutionat în 2007 peste 3.300 de cauze fata de 2.615 în 2006, fiind cercetate si trimise în judecata cu 60% mai multe persoane care au ocupat functii importante si demnitati publice fata de 2006, se arata în raportul de activitate
al DNA pe 2007. Din acestea, au fost solutionate 2.070, procurorii dând 1.506 de solutii pe fond si alte 564 solutii de conexare ori de declinare a competentei, se mai arata în acelasi raport DNA. Din cele 1.506 cauze solutionate pe fond, în 167 dosare s-a dispus trimiterea în judecata a inculpatilor, iar în peste 1.300 au fost date solutii de scoatere de sub urmarire penala, de încetare a urmaririi penale ori de neîncepere a urmaririi. Prin cele 167 de cauze în care s-au întocmit rechizitorii au fost trimisi în judecata 415 inculpati, din care 32 în stare de arest preventiv, pentru savârsirea a 958 de infractiuni. Potrivit DNA, din cei 415 inculpati trimisi în judecata, 238 aveau functii de conducere, de control ori alte functii importante.

Niciun comentariu: