Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 22 martie 2009

Taxa pe prima inmatriculare a ministrilor

Daca toti romanii ar da statul in judecata, Guvernul ar putea fi nevoit sa inapoieze taxa, dar si sa plateasca 30 milioane euro cheltuieli de judecata. Din banii contribuabililor, evident

Am intalnit si romani fericiti! Unul a obtinut saptamana trecuta o sentinta irevocabila in cazul taxei de prima inmatriculare, prin care taxa era declarata ilegala, iar statul - obligat sa-i inapoieze banii platiti. Am intalnit insa si romani nefericiti, acuzand ca unele partide, in incercarea de a câstiga electorat, promoveaza mesaje cu caracter populist legate de taxa auto si doresc ca România sa devina „cimitirul“ de masini uzate al Europei. Anxietatea lor este accentuata de „procesomanii” ro-mani, care au de gand sa tot dea statul in judecata, iar Guvernul s-ar putea vedea nevoit nu doar sa le inapoieze taxa platita, ci sa le mai achite si cheltuielile de judecata.
„ Curtea de Apel Timisoara a decis sa respinga in mod irevocabil recursul declarat de Administratia Finantelor Publice Arad, impotriva sentintei Tribunalului Arad, care declara, la rândul sau, in prima instanta, ca taxa de prima inmatriculare in privinta reclamantului din acel dosar este nelegala. Pe cazul particular al reclamantului (de la Arad, primul din tara care a câstigat un proces impotriva taxei auto - caz prezentat in premiera de SFin) s-a constatat ca perceperea taxei, pentru un autoturism adus in România si inmatriculat in România, este nelegala“. Aceasta poate fi una dintre cele mai importante decizii judecatoresti adoptate in Romånia, decizie prin care statul este obligat sa inapoieze unui contribuabil taxa de prima inmatriculare perceputa si sa-i plateasca cheltuielile de judecata.
Din pacate insa, in Romania, deciziile judecatoresti nu pot constitui un precedent juridic, ca in alte state europene, asa incat cetatenii care doresc recuperarea taxei vor trebui sa apeleze, la randul lor, la justitie. Foarte probabil, dat fiind contextul general (presiunea mediatica, motiunea simpla adoptata de Parlament, pozitia Comisiei Europene, dar si a Curtii Europene de Justitie), toate procesele intentate statului vor fi castigate in instanta.

Cheltuielile de judecata - 10% din valoarea taxei
Singurul impediment in calea contribuabililor, pe care se bazeaza si statul, ar putea fi reprezentat de cheltuielile de judecata. Nu oricine isi permite sa plateasca un avocat, in conditiile in care exista si riscul, redus ce-i drept, de a pierde procesul. Din fericire pentru contribuabil, din pacate pentru guvernanti, cheltuielile nu sunt atat de ridicate. Taxa de timbru pentru contencios administrativ este de 0 lei, iar onorariul avocatului - aproximativ 10% din valoarea prejudiciului recuperat.

Contribuabilii vor plati incapaiånarea Guvernului
Cine plateste insa aceste sume? Guvernul, din banii incasati de la contribuabili. Dupa ce cu banii obtinuti din taxa pe prima inmatriculare (care n-au luat drumul bugetului Ministerului Mediului, ci s-au dus catre bugetul
de stat) au oferit pomeni electorale, guvernantii vor fi nevoiti sa repare moral incapatånarea cu care au tras de aceasta taxa din impozitele platite de fiecare dintre contribuabili. Iar daca nu decid prin lege sa inapoieze banii, eventual esalonat, precum guvernul ungar, iar toti platitorii taxei vor apela la justitie, statul va fi nevoit sa mai scoata suplimentar 30 milioane euro (10% din totalul de 300 milioane euro incasati in 2007 cel putin) cheltuieli de judecata. Platiti tot din buzunarele contribuabililor! Iar premierul si ministrii de finante nu au nicio responsabilitate, desi toata lumea, de la juristi si comisari europeni la ziaristi, le-a atras atentia asupra consecintelor incapatanarii lor. Ei au tinut-o una si buna cu externalitatile negative (costurile nesuportate de nimeni implicate de poluare) aduse de utilizarea masinilor. Poate ca ar fi momentul introducerii in Romania a unei noi taxe de prima inmatriculare a ministrilor. Pentru ca, prin deciziile lor, acestia impun cele mai pe-riculoase externalitati negative intregii economii
si contribuabililor in special. Sau sa fie obligati, la numirea in functie, sa incheie un contract de asigurare, din care sa se plateasca daunele aduse, sau macar o parte din ele, precum cheltuielile de judecata.

Taxa auto - a treia varianta
Taxa auto va fi calculata diferentiat, in functie de emisiile de CO2 pentru masinile Euro 4, iar pentru celelalte autovehicule va fi aplicata actuala formula - conform normei de poluare, data
de emisiile de noxe si cilindree -, insa sumele vor creste sensibil fata de propunerea aflata in dezbatere. Guvernul a decis, potrivit Mediafax, sa trimita Comisiei Europene o noua scrisoare privind taxa de poluare auto, in care va fi prezentata o alta formula de calcul, corelata cu emisiile de carbon. Totodata, Executivul a aprobat un memorandum prin care redefineste modalitatea de calcul al taxei. Prin memorandum au fost stabilite criteriile de diferentiere a taxei, fiind preluate cerintele Comisiei Europene si introdusa taxarea pe baza emisiilor de CO2 la autovehiculele Euro 3 si Euro 4, intrucât acestea sunt singurele masini care au inscrise in documentele
de identificare emisiile de dioxid de carbon.

Niciun comentariu: