Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 22 martie 2009

Razboi pe averea marelui actor Adrian Pintea

Sora actorului i-a cerut Laviniei Pintea pana si apartamentul oferit cadou de parintii ei

Scandalul pentru averea marelui actor, inceput la scurt timp dupa ce Adrian Pintea s-a stins din viata, a ajuns acum la tribunal. Pentru ca, in ciuda tuturor eforturilor Laviniei Pintea, urmasii regretatului actor - respectiv tatal si sora lui - nu au acceptat o intelegere pe cale amiabila. Venita din Anglia, Rodica Austin, sora actorului, alaturi de tatal sau vitreg i-au cerut Laviniei Pintea, sotia lui, tot, absolut tot ce a avut legatura cu viata
si cariera actorului. Mai mult, sora lui Pintea a acuzat-o pe sotia acestuia ca, in incercarea de a "pune mana pe avere", nici macar nu a anuntat-o cand actorul a incetat din viata. La randul ei, Lavinia s-a aparat
spunand ca a tinut permanent legatura telefonic atat cu tatal vitreg al actorului, cat si cu sora lui, ea putand demonstra acest lucru pe baza desfasuratorului facturii telefonului mobil
.
"Nu mi-am dorit acest scandal", a marturisit pentru Cancan Lavinia "si am facut tot posibilul sa-l evit. Adrian ar fi, cu siguranta, foarte indurerat daca ar vedea ce se intampla", a sustinut femeia. Lavinia a precizat ca respecta si intelege rudele din partea sotului si considera ca au si ei dreptul la mostenire. "Dar ei mi-au cerut tot, tot. Pana si apartamentul pe care parintii mei l-au cumparat in 2002 si ni l-au facut cadou, mie si lui Adrian", a povestit Lavinia.
In discutie mai sunt drepturile de autor ale marelui actor, "toti banii pe care i-a castigat", manuscrisele lui Pintea, fotografii, obiecte personale, inclusiv o pereche de pantaloni. "Mi-au spus ca ii vor pentru ca doresc sa-i scoata la licitatie", a marturisit Lavinia. "As vrea sa se inteleaga bine. Nu ma agat de banii lui Adrian. Eu vin dintr-o familie buna si am muncit intotdeauna, chiar si cat am fost in facultate, ca sa ma intretin", a mai spus Lavinia.
Pretentiile Rodicai Austin par cel putin bizare tinand cont de faptul ca relatiile dintre ea si Adrian Pintea se deteriorasera foarte mult in ultimii ani de viata ai actorului. Si asta pentru ca, in urma cu trei ani, sora lui Pintea a venit din Anglia fara sa-si anunte fratele si a facut acte pentru niste terenuri care ii apartineau lui Adrian. Practic l-a dezmostenit.
"Adrian a stiut acest lucru, dar nu i-a reprosat niciodata Rodicai", ne-a precizat Lavinia Pintea.

Mostenirea lui Pintea

Vaduva actorului si restul familiei acestuia isi disputa in instanta cote de jumatate din mai multe bunuri, respectiv un autoturism de teren Mitsubishi, apartamentul in care au locuit sotii Pintea si mai multe conturi bancare insumand, la o evaluare
sumara, aproape 1 miliard de lei vechi, precum si drepturile de autor asupra operei
artistului si obiectele sale personale. "Exista dovezi clare ca apartamentul a fost achizitionat din banii doamnei Pintea, si anume un contract de donatie intocmit de tatal ei, care a cumparat apartamentul din vanzarea unor terenuri, pentru care exista declaratia notariala a vanzatorului", a aratat avocatul Laviniei, Bogdan Duda. "Nu se stie, insa, care sunt sumele exacte din banci si valoarea drepturilor de autor pentru ca institutiile au refuzat sa raspunda", a precizat avocatul.

Niciun comentariu: