Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 22 martie 2009

Minciuna pensiilor

"Sistemul
public de pensii este in suferinta, iar valoarea punctului de pensie va fi de doar 41% din castigul mediu brut, incepand cu 2009, si nu 45% cum a anuntat Executivul", a declarat, ieri, presedintele Blocului
National Sindical (BNS) Dumitru Costin.
Liderul sindical a demontat ieri promisiunile Guvernului de majorare a pensiilor, aratand ca acestea nu au nici o baza dincolo de anul 2008, calculele fiind facute pe o serie de date statistice care nu coincid cu ceea ce a raportat Guvernul la Comisia Europeana. Practic, pentru a-i iesi strategia, Executivul a subevaluat numarul persoanelor varstnice pana in 2020 si a supraevaluat numarul populatiei in varsta de munca. Mai mult, din 2012 nu mai sunt prevazuti bani pentru acoperirea deficitului bugetului asigurarilor sociale, desi acesta este prevazut sa se ridice la 720 milioane de euro. Concluzia BNS este ca, in domeniul majorarii pensiilor, politica Guvernului Tariceanu se bazeaza pe "gesturi politice disperate si decizii luate de pe o zi pe alta pentru a carpi sistemul".
Truc electoral
Raportul BNS arata ca in ceea ce priveste coeficientul pentru stabilirea valorii punctului de pensie, angajamentul guvernamental va fi respectat doar in 2008, intrucat incepand de anul viitor baza de raportare utilizata la calculul valorii punctului de pensie se va modifica. Astfel, coeficientul pentru calculul valorii punctului de pensii este 37,5% aplicat la valoarea castigului mediu brut pentru anul 2008, adica 1550 de lei, iar din 2009, desi Guvernul a prevazut un coeficient de calcul al valorii punctului de pensii de 45%, acesta va fi in realitate de doar 41%. Explicatia deriva din faptul ca aceasta valoare nu se va mai calcula, din 2009, din castigul mediu brut, ci din salariul mediu brut, care reprezinta doar 91% din castig. "Schimbarea indicatorului utilizat la calculul valorii punctului de pensie nu este decat un truc al Guvernului, astfel incat sa-si respecte angajamentele electorale in conditiile impuse de resursele limitate ale bugetului de asigurari sociale. In fapt, valoarea reala a punctului de pensie va creste in 2009 de la 37,5% la 41%, urmand ca in anii ulteriori aceasta sa se reduca pana in 2013 la 39,6% ramanand la acest nivel pana in 2020", sustin reprezentantii BNS.
Date
false
In Programul
de Convergenta 2006-2009 inaintat de Guvern catre Comisia Europeana in ianuarie 2007 sunt prezentate proiectii in ceea ce priveste numarul populatiei totale si structura pe grupe de varsta, realizate de Banca Mondiala si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse. "Din analiza acestor proiectii am constatat ca acestea nu corespund cu cele avute in vedere la stabilirea evolutiei bugetului public de pensii din 2009 pana in 2020, iar aceste diferente se reflecta si in ceea ce priveste numarul celor care contribuie la crearea resurselor necesare sistemului public de pensii, dar si al celor care sunt dependenti de acest sistem", a mai aratat Dumitru Costin. Spre exemplu, in Programul de Convergenta, pentru populatia totala a anilor 2010 si 2020 se prognozeaza 21.207.000 persoane, respectiv 20.402.000 persoane, iar in evaluarea MEF numarul scade cu 73.000 de persoane pentru 2010, respectiv 493.000 de persoane pentru 2020. Si numarul persoanelor incadrate in grupa de varsta 0-14 ani a fost subevaluat de Guvern, diferenta regasindu-se intr-o supraevaluare a populatiei cu varsta de munca, respectiv 15-64 ani - adica exact cei ce contribuie la sistem. Un alt element care demonstreaza nesustenabilitatea sistemului de pensii este influenta exercitata de introducerea pilonului II de pensii, in opinia sindicalistilor BNS nivelul estimat al veniturilor bugetului de asigurari sociale care vor fi transferate in 2009 catre societatile de administrare fiind subevaluat. Si prognoza Guvernului privind indicatorul ratei ocuparii este "extrem de optimista", intrucat prognozele privind populatia in varsta de 15-64 de ani par a fi supraevaluate cu aproximativ 900.000 de persoane in anul 2010, ceea ce ar conduce la ideea ca populatia activa si cea ocupata sunt, de asemenea, supraevaluate. O alta problema indicata de BNS consta in faptul ca acoperirea deficitului bugetar nu se va mai face din bugetul de stat incepand din 2012 si nici nu sunt precizate alte surse din care acesta ar putea fi acoperit. "Desi din evaluarile Guvernului, deficitul bugetului asigurarilor sociale va fi de circa 720 de milioane de euro anual, din 2012 nu mai sunt precizate sursele de acoperire a acestui deficit. Din 2012 si pana in 2017, bugetul asigurarilor sociale este prevazut a inregistra deficite la valori intre 720 miloane de euro si 420 de milioane de euro", a mai spus Dumitru Costin. (Carmen POPESCU)

"Pensionarii si angajatii sunt inselati"
"Consideram ca modul in care s-au realizat previziunea si analiza indicatorilor ce constituie baza acestor prognoze este superficial. Suntem constienti de faptul ca nivelul de trai al pensionarilor trebuie sa creasca, la fel si de faptul ca povara fiscala asupra fortei de munca trebuie sa se reduca, insa lipsa de transparenta si fuga de asumare a responsabilitatii masurilor luate nu sunt de natura sa ajute pe nimeni", a spus Dumitru Costin (foto).
Guvernul inseala pensionarii pentru ca le promite mai mult decat este capabil sa dea. Si insala forta de munca pentru ca efectul masurii de reducere a contributiilor este in intregime contracarat de largirea bazei de impunere (nu prin introducerea unor categorii de contribuabili care in acest moment nu platesc CAS), ci prin impunerea aberanta a tuturor categoriilor de venituri in bani sau in natura primite de salariati", a declarat Dumitru Costin.
Referindu-se la categoriile profesionale care beneficiaza de "pensii de serviciu" - bani care ies din buget fara a se fi contribuit pentru ele - Costin a dat ca exemplu diplomatii/ consulii, politistii, magistratii, senatorii si deputatii, functionarii parlamentari, aviatorii, grefierii, personalul MApN, SRI si, mai nou, controlorii de trafic aerian.
"Exista o tendinta din ce in ce mai accentuata a diverselor categorii profesionale de a parasi sistemul public de pensii si a-si crea sisteme paralele, numeroase acte normative fiind in dezbaterea celor doua Camere ale Parlamentului in vederea crearii sistemelor
de tip pensie de serviciu. Inechitatea sistemului public de pensii si povara pe care o reprezinta acesta ii determina pe cei ce beneficiaza de o oarecare influenta politica sa incerce sa evite presiunea fiscala exercitata de sistemul public de pensii", a explicat Costin. Acesta a adaugat ca analiza sustenabilitatii sistemului public de pensii din Romania in perioada 2009-2020 urmeaza sa fie dezbatuta la Palatul Cotroceni, intr-o intalnire coordonata de presedintele Traian Basescu, a precizat Costin. (Carmen POPESCU)
Promulgare cu rezerve
Majorarea punctului de pensie incepand cu 1 ianuarie 2009 la 45% din salariul mediu brut a fost legiferata in vara anului trecut, sub presiunea PSD care ameninta cu motiune de cenzura si alegeri anticipate.
Initial, pesedistii au cerut ca majorarea la 45% sa aiba loc chiar de la inceputul anului 2008, insa guvernantii au spus ca initiativa nu este sustenabila. In urma negocierilor a rezultat varianta actuala. Legea pensiilor a fost votata, in unanimitate, in 28 iunie 2007, ultima zi de lucru a sesiunii parlamentare. La randul sau, ministrul Vosganian mentiona ca resursele majorarii pensiilor sunt cresterea economica, avansul salariilor, numarul mai mare de salariati, imbunatatirea incasarilor bugetare si unele transferuri din bugetul de stat la bugetul asigurarilor sociale. Inainte de a promulga Legea, presedintele Basescu a cerut Guvernului sa ii transmita documentatia din care sa rezulte sustenabilitatea aplicarii Legii pensiilor in perioada 2008 -2010 si, daca este posibil, o evaluare pentru 2011-2013. (O.B.)

Niciun comentariu: